Täyskuitu

Valokuituvallankumous on alkanut

 

Kuvittele tilanne, jossa:

Netti ei pätki.
Suoratoistopalveluiden kuva ei rakeile.
Netin nopeus on juuri niin korkea kuin sopimuksessa lukee.
Et maksa netinkäytöstä itseäsi kipeäksi.

Tämä ei ole utopiaa. Tämä on valokuitua, ja me olemme valokuituvallankumouksen airut Täyskuitu.

Emme ole mobiilioperaattoreiden kilpailija, sillä kilpailemme aivan omassa sarjassamme. Mobiiliverkoillakin on luonnollisesti paikkansa Suomen tietoliikenneinfrastruktuurissa, mutta kiinteässä kohteessa, kuten kotona tai työpaikalla, on valokuitu täysin ylivertainen ratkaisu.

Kvartaalitalouden pikavoittojen sijaan pelaamme pitkää peliä. Tänään asennettu valokuituverkko siirtää dataa vakaasti ja vauhdilla vielä vuonna 2121, joten meillä ei ole minkäänlaista tarvetta nostaa liittymien hintoja tai kaupata sinulle mitään ylimääräistä. Voimmekin hyvällä omallatunnolla sanoa, että Täyskuidun kvartaali on 25 vuotta.

Me tuomme valokuidun kaikkialle Suomeen. Ja koska emme voi olla kaikkialla yhtä aikaa, Sinä päätät, minne rakennamme seuraavan valokuituverkon. Tilaa siis liittymäsi nyt ja kannusta naapurisikin mukaan valokuituvallankumoukseen!

Täyskuidun tarinaa rakentamassa

Johtoryhmä

Tommi Linna

CEO

 

 

Klaus Varis

COO

 

 

Antti Ruotsalainen

Sales Director

 

 

Henna Fagerström

Marketing Lead

 

 

Otto Suojanen

Business Controller

 

 

Eero Kettunen

Manager, M&A and Business Development

 

 

Myyntitiimi

Maksim Akkonen

Sales Manager
maksim.akkonen@tayskuitu.fi 
p. 050 323 4552


Janne Ekorre

Sales Manager
janne.ekorre@tayskuitu.fi
p. 0500 6000 84Rakennamme tulevaisuuden Suomea

Missiomme Täyskuidulla on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Valokuitu kuuluu kaikille!

Meille on tärkeää

Elinvoimaisuus

Palveluiden siirtyessä yhä enemmän nettiin, toimivan yhteyden merkitys korostuu. Supernopea valokuituyhteys kasvattaa alueen vetovoimaa ja yhteisön elinvoimaisuutta.

Tämän tulevaisuuden teknologian avulla tarjoamme kaikille mahdollisuuden tehdä töitä, opiskella ja saada tarvitsemiaan palveluita omalla paikkakunnallaan, omassa kodissa.

Turvallisuus

Voit luottaa siihen, että kotisi nettiyhteys toimii häiriöttä, nyt ja tulevaisuudessa. Se puolestaan takaa digitaalisten palveluiden toimivuuden kotonasi, ilman teknologioiden tai hintojen yllättäviä päivityksiä. Tätä hankintaa sinä et tule katumaan!

Teemme sen minkä lupaamme. Rakentamamme valokuituyhteydet ovat täyttä valokuitua alusta loppuun saakka. Me emme myy puolikuitua vaan ainoastaan Täyskuitua.

Paikallisuus

Vaikka olemme vahva valtakunnallinen toimija, olemme aina lähellä, läsnä juuri niissä kanavissa, joissa sinä parhaiten viihdyt. Myyjämme ja asiakaspalvelumme ovat tukenasi, kun liittymän hankinta mietityttää tai kaipaat apua nettiyhteytesi kanssa. Panostamme asiakaspalveluun toden teolla, ja tutkitusti tämän allekirjoittaa myös suuri joukko tyytyväisiä asiakkaitamme.

Vahvuus

Täyskuitua ei hidasta mikään. Se kestää isommankin rasituksen, vaikka perheen jokainen jäsen olisi kiinni netissä yhtä aikaa pelaten, striimaten, up- tai downloadaten. Myös televisio toimii täysin häiriöttä. Täyskuitu kaivetaan maahan, jolloin luonnonilmiöt, kuten myrskyt, eivät sen toimintaa häiritse.

Valonnopea kuitu on ainoa yhteysmuoto, joka tulee kestämään kotien alati kasvavat tietoliikennetarpeet huomenna ja vielä vuosikymmenten päästä.

Täyskuitu powered by Adola

Täyskuituverkot koteihin vetää vakavarainen Adola Oy. Adola markkinoi kuluttajaliittymiä Täyskuitu®-brändin alla ja investoi tulevina vuosina merkittävästi Suomen valokuituverkkoinfran kehittämiseen.

Täyskuitu on kaista tulevaisuuteen.

Sinustakin Täyskuitulainen?

Tsekkaa avoimet paikkamme ja liity mukaan!

Avoinna olevat paikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä