Yritys

Jokaisella on oikeus valokuituun

Kun mobiiliverkkojen ja kupariliittymien kapasiteetti ei riitä enää parin vuoden kuluttua, luotettavaa ja supernopea valokuitu riittää vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Se on tulevaisuuden teknologia, jonka tarjoamme teille jo nyt.

Me varmistamme, että valokuitu on kaikkien ulottuvilla, ympäri Suomen. Kaivamme kaistan maahan niille alueille, joissa sille on kysyntää. Lisäksi tarjoamme liittymäpaketit ja lisälaitteen jokaiseen tarpeeseen. Näin voimme kasvattaa suomalaisten digikykyä.

Alueen asukkaiden tulee vain tehdä päätös valokuidun hankinnasta, kun se on tarjolla, ja me hoidamme loput. Päätöstä ei kuitenkaan kannata venyttää, sillä seuraava mahdollisuus voi olla vasta vuosien päästä. Valokuitu on investointi, panostus tulevaisuuteen ja helppoon arkeen.

Me rakennamme tulevaisuuden Suomea!

Me Täyskuidulla haluamme taata kaikkialle yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin digitalisoitumista jatkavassa yhteiskunnassa.

Meille on tärkeää

Elinvoimaisuus

Palveluiden siirtyessä yhä enemmän nettiin, toimivan yhteyden merkitys korostuu. Supernopea valokuituyhteys kasvattaa alueen vetovoimaa ja yhteisön elinvoimaisuutta.

Tämän tulevaisuuden teknologian avulla tarjoamme kaikille mahdollisuuden tehdä töitä, opiskella ja saada tarvitsemiaan palveluita omalla paikkakunnallaan, omassa kodissa.

Turvallisuus

Voit luottaa siihen, että kotisi nettiyhteys toimii häiriöttä, nyt ja tulevaisuudessa. Se puolestaan takaa digitaalisten palveluiden toimivuuden kotonasi, ilman teknologioiden tai hintojen yllättäviä päivityksiä. Tätä hankintaa sinä et tule katumaan!

Teemme sen minkä lupaamme. Rakentamamme valokuituyhteydet ovat täyttä valokuitua alusta loppuun saakka. Me emme myy puolikuitua vaan ainoastaan Täyskuitua.

Paikallisuus

Vaikka olemme vahva valtakunnallinen toimija, olemme aina lähellä, läsnä juuri niissä kanavissa, joissa sinä parhaiten viihdyt. Myyjämme ja asiakaspalvelumme ovat tukenasi, kun liittymän hankinta mietityttää tai kaipaat apua nettiyhteytesi kanssa. Panostamme asiakaspalveluun toden teolla, ja tutkitusti tämän allekirjoittaa myös suuri joukko tyytyväisiä asiakkaitamme.

Vahvuus

Täyskuitua ei hidasta mikään. Se kestää isommankin rasituksen, vaikka perheen jokainen jäsen olisi kiinni netissä yhtä aikaa pelaten, striimaten, up- tai downloadaten. Myös televisio toimii täysin häiriöttä. Täyskuitu kaivetaan maahan, jolloin luonnonilmiöt, kuten myrskyt, eivät sen toimintaa häiritse.

Valonnopea kuitu on ainoa yhteysmuoto, joka tulee kestämään kotien alati kasvavat tietoliikennetarpeet huomenna ja vielä vuosikymmenten päästä.

Täyskuitu powered by Adola

Täyskuituverkot koteihin vetää vakavarainen Adola Oy. Adola markkinoi kuluttajaliittymiä Täyskuitu®-brändin alla ja investoi tulevina vuosina merkittävästi Suomen valokuituverkkoinfran kehittämiseen.

Täyskuitu on kaista tulevaisuuteen.