Tarinamme

Jokaisella meistä on oikeus parhaaseen nettiyhteyteen asuinpaikasta riippumatta.

Me Täyskuidulla haluamme tarjota jokaiselle suomalaiselle parhaan mahdolliseen nettiyhteyden taajamista syrjäkyliin saakka. Mobiiliverkkojen ja kupariliittymien kapasiteetti ei riitä palvelemaan nykyistä digitaalista yhteiskuntaa ja siksi tarvitaankin luotettavaa valokuitua, jonka nopeutta voidaan kasvattaa rajattomasti ja jonka avulla palveluiden saatavuus voidaan taata pitkälle tulevaisuuteen.

Kuituverkkojen rakentaminen on tällä hetkellä sirpaloitunutta ja yksittäisten alueiden tahtotilan varassa. Siksi tarvitaan toimija, joka on valmis viemään valokuituosaamista ympäri Suomen ja kasvattamaan suomalaisten digikykyä.

Me olemme se toimija. Me rakennamme tulevaisuuden Suomea!

Hyvä nettiyhteys on digiajan perusoikeus ja kuuluu kaikille!

Meille toiminnassamme on tärkeää:

Paikallisuus

Haluamme olla aktiivisesti osana Täyskuitu-alueidemme arkea ja olla asiakkaillemme läsnä niissä kanavissa, joissa he parhaiten viihtyvät. Alueelliset myyjämme ovat aina auttamassa sinua ja vastaamassa kysymyksiisi.

Elinvoimaisuus

Palveluiden siirtyessä yhä etenevässä määrin nettiin, toimivan yhteyden merkitys korostuu. Huippunopeiden valokuituyhteyksien myötä paikallisten alueiden vetovoima kasvaa ja yhteisöt pysyvät elinvoimaisina.

Me haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden tehdä töitä, opiskella ja saada tarvitsemiaan palveluita omalla paikkakunnallaan, omassa kodissa. Me haluamme mahdollistaa jokaiselle turvallisen ja onnellisen arjen.

Luotettavuus

Täyskuitu tekee sen minkä lupaa. Rakentamamme valokuituyhteydet ovat täyttä valokuitua alusta loppuun saakka. Liittymä tuotetaan täysin valokuitutekniikkaan nojaten aina sisälle kiinteistöön asti. Me emme myy puolikuitua vaan ainoastaan Täyskuitua.

Täyskuitu powered by Adola

Adola markkinoi kuluttajaliittymiä Täyskuitu®-brändin alla ja investoi Suomen valokuituverkkoinfraan (Fiber-to-the-Home, FTTH).

Adola on infrasijoitusyhtiö DIF Capital Partnersin ja kotimaisen Cinia Oy:n yhteisyritys. Cinia tuottaa keskeisen osan Suomen tulevaisuuden menestystä varmistavaa digi-infraa. Cinian pääomistaja on Suomen valtio.