Täyskuitu-liittymän hankinta

Täyskuitu-liittymä koostuu liittymismaksusta, eli kotisi kytkemisestä valokuituverkkoon, ja valitsemastasi liittymäpaketista.

Liittymä, sekä sen rakentaminen kiinteistöösi että kotisi nettiyhteys, tilataan täyttämällä tilauslomake. Sopimus syntyy, kun lähetät lomakkeen sivuillamme. Liittymismaksua sinun ei tietysti tarvitse maksaa, ennen kuin rakentaminen asuinalueellesi on varmistettu. Mikäli tilauksia ei tule riittävästi emmekä pääse rakentamaan, peruuntuu tilauksesi automaattisesti.

Kertaluontoisesta liittymismaksusta 60–70 % on kotitalousvähennyskelpoista työn osuutta. Vähennyksen tarkan suuruuden määrittelee Verohallinto. Työn lisäksi muita liittymismaksuilla katettavia kuluja ovat verkon suunnittelukustannukset ja rakennusmateriaalit sekä valokaapeleiden sijoituslupamaksut.

Kotiisi Täyskuitu vedetään näin: asentajamme suunnittelee kanssasi, mitä reittiä pitkin valokaapeli tuodaan talosi seinustalle. Kaapeli aurataan tai kaivetaan noin 40 cm syvyyteen ja työn jäljet peitetään ja tasoitetaan. Sitten asentaja tekee kiinteistön seinään läpiviennin kuidulle, joko poraamalla tai käyttämällä olemassa olevaa putkitusta. Kotisi ulko- ja sisäseinään asennetaan kuitupäätekotelot. Saat siis uuden yhteyden ja liittymän helposti, avaimet käteen -toimituksena! Meiltä voit hankkia myös Wifi-päätelaitteen, joka muodostaa kotisi langattoman laajakaistayhteyden.

Liittymäsi verkkoyhteysoperaattorina toimii valtio-omisteinen Cinia. Voit halutessasi hankkia myös nettitv:n sekä digiboksin kauttamme. Kumppanimme nettitv-palveluissa on Maxivision, eli tv-kanavat näkyvät IPTV-boksin kautta.

Täyskuitu-liittymäpaketit

S

100/100 Mbit/s
Kevyeen surffailuun, 1-2 käyttäjälle

29
90 / kk / 6 kk
39,90 eur
L

1000/1000 Mbit/s
Koko kodin vaativiin tarpeisiin, 6+ käyttäjälle

39
90 / kk / 12 kk
49,90 eur
XL

2000/2000 Mbit/s
Suomen nopein netti! Varmasti isompi kuin naapurilla

59
90 / kk / 24 kk
79,90 eur