Palvelut

Liittymän kytkennästä lisäpalveluihin

Täyskuitu-liittymän hankittuasi on ensimmäinen vaihe kytkeä valokuituyhteys kotiisi. Hoidamme sen vaivattomana avaimet käteen -toimituksena, kun pääsemme rakentamaan valokuituverkkoa asuinalueellesi. Meillä on tarjolla neljä laajakaistaliittymää eri nopeuksilla. Lisäpalveluina voit valita esimerkiksi tv-palvelun tai ehdottomasti suosittelemamme Mesh-ratkaisun, jolla parannat hurjasti kotisi langattoman verkon toimintaa.

1. Kytkentätyö

Täyskuitu-liittymä, sekä sen kytkeminen kiinteistöösi että kotisi nettiyhteys, tilataan täyttämällä tilauslomake. Kun valokuituverkon rakentaminen asuinalueellesi on varmistunut, otamme yhteyttä ja suunnittelemme kanssasi, mitä reittiä valokaapeli tontillasi kulkee. Liittymismaksua ei veloiteta ennen kuin rakentaminen on varmistunut.

Kytkentä käytännössä

Tilaa nyt

2. Liittymät

Tarjoamme neljä eri nopeusvaihtoehtoa, joista hitainkin on kuin petoa pakenevan jäniksen juoksu. Liittymäsi verkkoyhteysoperaattorina toimii Cinia.

S

100/100 Mbit/s
Kevyeen surffailuun, 1-2 käyttäjälle

29
90 / kk / 6 kk
39,90 eur
L

1000/1000 Mbit/s
Koko kodin vaativiin tarpeisiin, 6+ käyttäjälle

39
90 / kk / 12 kk
49,90 eur
XL

2000/2000 Mbit/s
Järjettömän nopea.

59
90 / kk / 24 kk
79,90 eur

3. Lisäpalvelut

Tarjoamme valokuituliittymääsi lisäpalveluja, joilla parannat käyttökokemusta entisestään. Tutustu suosittuun netti-tv-palveluumme!

Lue lisää lisäpalveluista

Täyskuitu taloyhtiöön tai yritykseen

Myös asuntoyhtiöt ja yritykset pääsevät mukaan kaistalle tulevaisuuteen.

Tutustu taloyhtiöpalveluihimme