Kouvolan Täyskuitu

Hanki kotiisi Kouvolan nopein nettiyhteys!

Täyskuidun huippunopean valokuituyhteyden avulla saat toimintavarmuutta ja vakautta pätkimisen ja nopeuden vaihtelujen tilalle.

Kaista, josta maksat, on kokonaan Sinun. Et jaa nettiyhteyttä naapureiden kesken eikä yhteyden laatuun vaikuta sää tai asuinpaikkasi maantieteellinen sijainti.

Ajankohtaista Kouvolassa

Olemme aloittaneet Täyskuidun valokuituverkon rakentamisen Myllykosken alueella. Vuonna 2020-2021 rakennettava alue kulkee Hasunkulmankaaren seudulta kohti Kurkimäen ja Saviniemen aluetta.

Muilla Myllykosken alueilla ei valitettavasti ole vielä päästy rakentamaan, mutta kunhan saamme lisää tilauksia, voidaan rakentamispäätöksiä eri alueille tehdä tätä vuotta ajatellen. Houkuttele nyt siis myös naapurit ja lähistöllä asuvat kaverit ja sukulaiset mukaan valokuituhankkeeseen!

Täyskuitu tuo arkeesi:

Mielenrauhaa

Täyskuitu-yhteys toimii aina tehokkaasti, vaikka koko perhe käyttäisi nettiä yhtä aikaa. Sujuvalla yhteydellä opiskelet, teet töitä, katsot elokuvia tai surffailet muuten vaan. Keskeytyksettä, ilman katkoja.

Uskomattomia elämyksiä

Nopealla Täyskuidulla elät viihteessä mukana. Kotonasi näkyvät TV:n ja suoratoisto­palveluiden parhaat elokuvat, sarjat ja urheilu­tapahtumat, aina terävimmällä kuvanlaadulla. Videopelitkään eivät lagaa tai töki, koska lähes olematon viiveaika takaa voitokkaat pelihetket, joka päivä.

Turvaa ja läheisyyttä

Täyskuitu tuo turvaa arkeen: Täyskuidulla varmistat valvontapalveluiden sujuvuuden, etälääkäri- ja hoivapalveluiden saatavuuden ja mahdollistat luotettavan yhteyden läheisiisi.

Lämpimän paikallisen palvelun

Haluamme osallistua Täyskuitu-alueidemme elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Täyskuidun paikallinen palvelu on aina valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi.

Rakentamisalue

Valokuiturakentaminen keskittyy Kouvolassa aluksi Myllykosken talousalueelle, karttaan merkityille alueille. Valokuituverkko kaivetaan alueilla samaan kaivantoon sähköverkon kanssa, jolloin vältytään teiden varsien toistuvalta aukaisemiselta. Sähkön kaapeloinnin yhteydessä alueen kiinteistöille rakennetaan myös valmius valokuituliittymälle. Sähköverkon saneerauksesta Myllykoskella vastaa KSS Verkko.

Myllykosken hankkeen jälkeen valokuiturakentamista on lisäksi tarkoitus laajentaa muualle Kouvolaan sekä alueen lähikuntiin.

Myllykosken asukkaiden valokuituaktiivisuus on hankkeen etenemisen kannalta avainroolissa, sillä liittymishalukkuus määrittää lopulta sen, mille alueille valokuituverkkoa päästään rakentamaan. Nyt siis kannattaa jututtaa naapureita ja levittää tietoa valokuidun hyödyistä kotitalouksille sekä koko alueen elinvoimalle, jotta kiinnostuneita saadaan tarpeeksi ja verkon rakentaminen toteutuu kaikilla rakentamisalueilla!

Voit tarkastella rakentamisalueita tarkemmin alla olevasta kartasta. Huomaathan kuitenkin, että kartan rajat ovat suuntaa-antavia!

Palvelut

Täyskuitu-liittymä koostuu asiakkaan valitsemasta liittymäpaketista sekä liittymismaksusta. Kouvolan Täyskuidun liittymän liittymismaksu on kotitalouksille 1499 € tai 33,80 € / kk 48 kuukauden osamaksulla (molemmat vaihtoehdot sis. alv 24 %). Osamaksulla maksettaessa liittymismaksun kokonaishinta on 1622,40 €.

Liittymismaksulla toteutamme liittymän Avaimet käteen -toimituksena tuomalla valokuidun kiinteistön sisälle ja hoitamalla kaiken asennuksesta lähtien. Liittymismaksuun sisältyy kiinteistön sisälle asennettava kuitumuunnin, johon voi kytkeä joko oman tai meidän kauttamme hankitun WiFi-päätelaitteen. Lue tästä lisää päätelaitepalvelustamme.

Työn osuus valokuituliittymästä on 1000 € ja tästä osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Lopullisen vähennyksen suuruuden määrittelee verottaja. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Liittymismaksu maksetaan vasta sitten, kun rakentaminen alueellasi varmistuu. Mikäli rakentaminen ei toteudu, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. 

Tarjoamme valokuituyhteyksiä myös yrityksille sekä taloyhtiöille. Jätä meille yhteydenottopyyntö täältä!

Tarjoamme kolmea eri liittymänopeutta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

500 M

34
90 /kk
  • 500/500 Mbit/s

1000 M + TV

34
90 /kk
  • 1000/1000 Mbit/s
SUOSITUIN

2000 M + TV

59
90 /kk
  • 2000/2000 Mbit/s

1000 M +TV sekä 2000 M +TV liittymiin sisältyy netti-TV:n peruskanavapaketti. Täyskuidun yhteistyökumppanina palveluiden tarjoamisessa toimii Maxivision, jonka IPTV-boksin kautta tv-kanavat näkyvät. IPTV-boksin tulee asiakkaan hankkia itse Maxivisionilta.

Parhaat yhteydet kuuluvat jokaiseen kotiin, asuinpaikasta riippumatta!

Lisätietoa

Kouvolan valokuituhankkeen etenemistä voit seurata jatkossakin tämän sivun sekä Facebook-sivujemme kautta. Löydät FB-sivumme tunnisteella Kouvolan Täyskuitu

Voit jättää meille kiinnostuksesi valokuidusta alla olevan lomakkeen kautta niin myyjämme ovat sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita liittymän tilaukseen. 

Valokuituasioissa sinua palvelee Täyskuitu-myyjämme:

Omakotitalojen liittymät
Ottu Jaako
045 7820 0606
ottu.jaako@tayskuitu.fi

Taloyhtiömyynti
Teemu Lenkola
050 306 0500
teemu.lenkola@tayskuitu.fi

Voit olla myös aina yhteydessä asiakaspalveluumme:

Kouvolan Täyskuidun asiakaspalvelu
Puh: 09 6829 6035
Arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16
Puhelun hinta normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu

Voit tilata Kouvolan hankkeen oman uutiskirjeen ja kuulla ensimmäisenä hankkeeseen liittyvät ajankohtaiset uutiset.

Haluan lisätietoa valokuidusta!

Haluan tilata uutiskirjeen!