Kemin Täyskuitu

Hanki kotiisi Kemin nopein nettiyhteys!

Täyskuidun huippunopean valokuituyhteyden avulla saat toimintavarmuutta ja vakautta pätkimisen ja nopeuden vaihtelujen tilalle.

Kaista, josta maksat, on kokonaan Sinun. Et jaa nettiyhteyttä naapureiden kesken eikä yhteyden laatuun vaikuta sää tai asuinpaikkasi maantieteellinen sijainti.

Jätä meille yhteystietosi ja osallistu syysarvontaan!

Haluaisitko kuulla lisää Kemin Täyskuidun palveluista? Tilaa uutiskirjeemme tai jätä myyjillemme yhteydenottopyyntö arvontalomakkeemme kautta niin voit voittaa itsellesi iPadin, Polarin urheilukellon tai IPTV-digiboksin!  

Täyskuitu tuo arkeesi:

Mielenrauhaa

Täyskuitu-yhteys toimii aina tehokkaasti, vaikka koko perhe käyttäisi nettiä yhtä aikaa. Sujuvalla yhteydellä opiskelet, teet töitä, katsot elokuvia tai surffailet muuten vaan. Keskeytyksettä, ilman katkoja.

Uskomattomia elämyksiä

Nopealla Täyskuidulla elät viihteessä mukana. Kotonasi näkyvät TV:n ja suoratoisto­palveluiden parhaat elokuvat, sarjat ja urheilu­tapahtumat, aina terävimmällä kuvanlaadulla. Videopelitkään eivät lagaa tai töki, koska lähes olematon viiveaika takaa voitokkaat pelihetket, joka päivä.

Turvaa ja läheisyyttä

Täyskuitu tuo turvaa arkeen: Täyskuidulla varmistat valvontapalveluiden sujuvuuden, etälääkäri- ja hoivapalveluiden saatavuuden ja mahdollistat luotettavan yhteyden läheisiisi.

Lämpimän paikallisen palvelun

Haluamme osallistua Täyskuitu-alueidemme elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Täyskuidun paikallinen palvelu on aina valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi.

Rakentamisalue

Valokuiturakentaminen keskittyy Kemissä karttaan merkityille alueille. Kemin hankkeen jälkeen valokuiturakentamista on lisäksi tarkoitus laajentaa alueen lähikuntiin.

Kemin asukkaiden valokuituaktiivisuus on hankkeen etenemisen kannalta avainroolissa, sillä liittymishalukkuus määrittää lopulta sen, päästäänkö valokuituverkkoa rakentamaan jo kuluvan vuoden aikana. Nyt siis kannattaa jututtaa naapureita ja levittää tietoa valokuidun hyödyistä kotitalouksille sekä koko alueen elinvoimalle, jotta kiinnostuneita saadaan tarpeeksi ja verkon rakentaminen toteutuu!

Voit tarkastella rakentamisalueita tarkemmin alla olevasta kartasta. Huomaathan kuitenkin, että kartan rajat ovat suuntaa-antavia!

Palvelut

Täyskuitu-liittymä koostuu asiakkaan valitsemasta liittymäpaketista sekä liittymismaksusta. Kemin Täyskuidun liittymän liittymismaksu on kotitalouksille 1140 € (sis. alv 24 %) tai 25,70 €/kk (sis. alv 24 %) 48 kuukauden osamaksulla.

Liittymismaksulla toteutamme liittymän Avaimet käteen -toimituksena tuomalla valokuidun kiinteistön sisälle ja hoitamalla kaiken asennuksesta lähtien. Jos haluat hyödyntää yhteyttä langattomasti WiFin kautta, voit myös hankkia WiFi-päätelaitteen meidän kauttamme. Liittymismaksuun sisältyy kiinteistön sisälle asennettava kuitumuunnin.

Työn osuus valokuituliittymästä on 800 € ja tästä osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Lopullisen vähennyksen suuruuden määrittelee verottaja. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Liittymismaksu maksetaan vasta sitten, kun rakentaminen alueellasi varmistuu. Mikäli rakentaminen ei toteudu, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. 

Tarjoamme valokuituyhteyksiä myös yrityksille sekä taloyhtiöille. Lisätietoa näistä palveluista on tulossa aivan piakkoin!

500 M

34
90 /kk
  • 500/500 Mbit/s

1000 M + TV

34
90 /kk
  • 1000/1000 Mbit/s
SUOSITUIN

2000 M + TV

59
90 /kk
  • 2000/2000 Mbit/s

1000 M +TV sekä 2000 M +TV liittymiin sisältyy netti-TV:n peruskanavapaketti. Täyskuidun yhteistyökumppanina palveluiden tarjoamisessa toimii Maxivision, jonka IPTV-boksin kautta tv-kanavat näkyvät. IPTV-boksin tulee asiakkaan hankkia itse Maxivisionilta.

Parhaat yhteydet kuuluvat jokaiseen kotiin, asuinpaikasta riippumatta!

Lisätietoa

Kemin hankkeen etenemistä voit seurata jatkossakin tämän sivun sekä Facebook-sivujemme kautta. Löydät FB-sivumme tunnisteella Kemin Täyskuitu

Voit myös jättää meille kiinnostuksesi valokuidusta alla olevan lomakkeen kautta niin myyjämme ovat sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita liittymän tilaukseen. 

Valokuituasioissa sinua palvelee asiakapalvelumme: 

Täyskuidun asiakaspalvelu
Puh: 09 6829 6035
Arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16
Puhelun hinta normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu

Voit myös tilata Kemin hankkeen oman uutiskirjeen ja kuulla ensimmäisenä hankkeeseen liittyvät ajankohtaiset uutiset.

Haluan lisätietoa valokuidusta!

Haluan tilata uutiskirjeen!