Kartoituskampanja

Vedettäisiinkö valokuitua seuraavaksi teillepäin?

Täyskuidun kartoituskampanja. Kerro meille kiinnostuksesi ja ehkäpä huippunopeat nettiyhteydet vedetään seuraavaksi juuri sinun asuinalueellesi!

Valokuitu on ylivoimaisesti nopein ja toimintavarmin nettiyhteys, muttei vielä läheskään kaikkien suomalaisten saatavilla. Tämä johtuu pitkälti siitä, että valokuituverkoston rakentaminen on harvinaisen hidasta ja tyyristä puuhaa. Vain harva infrarakentaja haluaa lähteä leikkiin mukaan.

Mutta me olemme päättäneet tarttua haasteeseen, ja rakentaa huippunopeita nettiyhteyksiä sinne, missä niitä eniten tarvitaan! Valokuituhanke on täydessä käynnissä Haukiputaalla, Kemissä ja Kouvolassa – ja Siikajoella jo surffaillaan valonnopeilla aalloilla. Avaamme syksyllä uusia hankealuita, mutta mihin?

Vastaa ja vaikuta! 

Kiikarissamme ovat erityisesti seuraavat alueet:

1. Kouvola
2. Lappeenranta
3. Oulu
4. Kotka
5. Pyhtää

Puuttuuko oma asuinalueesi listalta vaikka tarvetta huippunopeille valokuituliittymille olisi? Varmista, että se on mukana seuraavalla kartoituskierroksellamme ja vinkkaa potentiaalinen alue meille täällä.

Ja homma menee näin:

  1. Kartoitamme listalla olevien alueiden kiinnostusta valokuituliittymiin kesällä 2021.
  2. Avaamme valokuituhankkeen niillä alueilla joilla on eniten kiinnostusta, syksyllä 2021.
  3. Mikäli hankealueelta saadaan riitävästi tilaajia talven aikana, voidaan liittymät rakentaa jo kesällä 2022.
  4. Joten nyt on aika vaikuttaa ja kertoa mitä mieltä olet. Kelpaisiko teidän asuinalueellenne tulevaisuuden kestävä, toimintavarma ja huippunopea valokuituyhteys?

Täytä lomake (tai juttele hetki leppoisan TER4-bottimme kanssa) ja kerro meille kiinnostuksesi valokuituliittymän hankintaan. Kiinnostuksen osoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Lomakkeelle

Mikä juttu? Miksi pitäisi kiinnostaa? Mitä maksaa?

Raapaise tarina auki pintaa syvemmältä ja juttele hetki meidän leppoisan TER4-bottimme kanssa ? Tai tutustu palveluihimme täällä.

Aloita keskustelu

Täytä kiinnostuslomake tästä

…tai juttele hetki TER4n kanssa. Kiinnostuslomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.