Kartoituskampanja

Vedettäisiinkö valokuitua seuraavaksi teillepäin?

Täyskuidun kartoituskampanja. Kerro meille kiinnostuksesi ja ehkäpä huippunopeat nettiyhteydet vedetään seuraavaksi juuri sinun asuinalueellesi!

Valokuitu on ylivoimaisesti nopein ja toimintavarmin nettiyhteys, muttei vielä läheskään kaikkien suomalaisten saatavilla. Tämä johtuu pitkälti siitä, että valokuituverkoston rakentaminen on harvinaisen hidasta ja tyyristä puuhaa. Vain harva infrarakentaja haluaa lähteä leikkiin mukaan.

Mutta me olemme päättäneet tarttua haasteeseen, ja rakentaa huippunopeita nettiyhteyksiä sinne, missä niitä eniten tarvitaan! Valokuituhanke on täydessä käynnissä Haukiputaalla, Kemissä ja Kouvolassa – ja Siikajoella jo surffaillaan valonnopeilla aalloilla. Avaamme piakkoin uusia hankealuita, mutta mihin?

Vastaa ja vaikuta! 

Homma menee näin:

  1. Teemme laajaa kiinnostuskartoitusta Suomessa 2021-2022.
  2. Avaamme valokuituhankkeen niillä alueilla joilla on eniten kiinnostusta.
  3. Mikäli hankealueelta saadaan riitävästi ennakkotilaajia, rakentuvat ensimmäiset liittymät jo kesällä 2022.
  4. Joten nyt on aika vaikuttaa ja kertoa mitä mieltä olet. Kelpaisiko teidän asuinalueellenne tulevaisuuden kestävä, toimintavarma ja huippunopea valokuituyhteys?

Täytä lomake (tai juttele hetki leppoisan TER4-bottimme kanssa) ja kerro meille kiinnostuksesi valokuituliittymän hankintaan. Kiinnostuksen osoittaminen ei sido sinua mihinkään.

Täytä kiinnostuslomake tästä

Kiinnostuslomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.