Haukiputaan Täyskuitu

Hanki kotiisi Haukiputaan nopein nettiyhteys!

Täyskuidun huippunopean valokuituyhteyden avulla saat toimintavarmuutta ja vakautta pätkimisen ja nopeuden vaihtelujen tilalle.

Kaista, josta maksat, on kokonaan Sinun. Et jaa nettiyhteyttä naapureiden kesken eikä yhteyden laatuun vaikuta sää tai asuinpaikkasi maantieteellinen sijainti.

Jätä meille yhteystietosi ja osallistu syysarvontaan!

Haluaisitko kuulla lisää Haukiputaan Täyskuidun palveluista? Tilaa uutiskirjeemme tai jätä myyjillemme yhteydenottopyyntö arvontalomakkeemme kautta niin voit voittaa itsellesi iPadin, Polarin urheilukellon tai IPTV-digiboksin!  

Täyskuitu tuo arkeesi:

Mielenrauhaa

Täyskuitu-yhteys toimii aina tehokkaasti, vaikka koko perhe käyttäisi nettiä yhtä aikaa. Sujuvalla yhteydellä teet töitä, opiskelet, katsot elokuvia tai surffailet muuten vaan. Keskeytyksettä, ilman katkoja.

Uskomattomia elämyksiä

Nopealla Täyskuidulla elät viihteessä mukana. Kotonasi näkyvät TV:n ja suoratoisto­palveluiden parhaat elokuvat, sarjat ja urheilu­tapahtumat, aina terävimmällä kuvanlaadulla. Videopelitkään eivät lagaa tai töki, koska lähes olematon viiveaika takaa voitokkaat pelihetket, joka päivä.

Turvaa ja läheisyyttä

Täyskuitu tuo turvaa arkeen: Täyskuidulla varmistat valvontapalveluiden sujuvuuden, etälääkäri- ja hoivapalveluiden saatavuuden ja mahdollistat luotettavan yhteyden läheisiisi.

Lämpimän paikallisen palvelun

Haluamme osallistua Täyskuitu-alueidemme elinvoimaisuuden ylläpitämiseen. Täyskuidun paikallinen palvelu on aina valmiina auttamaan sinua ja vastaamaan kysymyksiisi.

Rakentamisalue

Valokuituverkon rakentaminen kattaa Kellon ja Haukiputaan Onkamojärveä ja Hämeenjärveä lukuun ottamatta. Jos Onkamojärven ja Hämeenjärven alueilta löytyy kuitenkin tarpeeksi valokuidusta kiinnostuneita, rakentaminen voidaan myöhemmässä vaiheessa ulottaa myös näille alueille.

Haukipudas on jaettu valokuituhankkeen osalta kuuteen rakentamisalueeseen postinumeroiden perusteella. Näitä postinumeroalueita ovat 90810, 90820, 90830, 90840, 90850 sekä 90860.

Haukiputaan alueen asukkaiden valokuituaktiivisuus on hankkeen etenemisen kannalta avainroolissa, sillä liittymishalukkuus määrittää lopulta sen, milloin rakentaminen päästään aloittamaan ja mikä on lopullinen rakentamisalue. Nyt siis kannattaa jututtaa naapureita ja levittää tietoa valokuidun hyödyistä kotitalouksille sekä koko alueen elinvoimalle, jotta kiinnostuneita saadaan tarpeeksi ja verkon rakentaminen toteutuu!

Voit tarkastella rakentamisalueita tarkemmin alla olevasta kartasta. Huomaathan kuitenkin, että kartan rajat ovat suuntaa-antavia!

Palvelut

Täyskuitu-liittymä koostuu asiakkaan valitsemasta liittymäpaketista sekä liittymismaksusta. Haukiputaan Täyskuidun liittymän liittymismaksu on kotitalouksille 1148 (sis. alv 24 %) tai 25,90 €/kk 48 kuukauden osamaksulla.

Liittymismaksulla toteutamme liittymän Avaimet käteen -toimituksena tuomalla valokuidun kiinteistön sisälle ja hoitamalla kaiken asennuksesta lähtien. Jos haluat hyödyntää yhteyttä langattomasti WiFin kautta, voit myös hankkia WiFi-päätelaitteen meidän kauttamme. Liittymismaksuun sisältyy kiinteistön sisälle asennettava kuitumuunnin.

Työn osuus valokuituliittymästä on 800 € ja tästä osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Lopullisen vähennyksen suuruuden määrittelee verottaja. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Liittymismaksu maksetaan vasta sitten, kun rakentaminen alueellasi varmistuu. Mikäli rakentaminen ei toteudu, tilauksesi peruuntuu automaattisesti.

Tarjoamme valokuituyhteyksiä myös yrityksille sekä taloyhtiöille. Lisää näistä palveluista on tulossa aivan piakkoin!

500 M

34
90 /kk
  • 500/500 Mbit/s

1000 M + TV

34
90 /kk
  • 1000/1000 Mbit/s
SUOSITUIN

2000 M + TV

59
90 /kk
  • 2000/2000 Mbit/s

1000 M +TV sekä 2000 M +TV liittymiin sisältyy netti-TV:n peruskanavapaketti. Täyskuidun yhteistyökumppanina palveluiden tarjoamisessa toimii Maxivision, jonka IPTV-boksin kautta tv-kanavat näkyvät. IPTV-boksin tulee asiakkaan hankkia itse Maxivisionilta.

Parhaat yhteydet kuuluvat jokaiseen kotiin, asuinpaikasta riippumatta!

Lisätietoa

Haukiputaan valokuituhankkeen etenemistä voit seurata jatkossakin näiden sivujen sekä Facebook-sivujemme kautta. Löydät FB-sivumme tunnisteella Haukiputaan Täyskuitu.

Voit myös jättää meille kiinnostuksesi valokuidusta alla olevan lomakkeen kautta niin myyjämme ovat sinuun yhteydessä. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita liittymän tilaukseen. 

Valokuituasioissa sinua palvelevat Täyskuitu-myyjämme:

Tuomo Kurikka
050 414 3571
tuomo.kurikka@tayskuitu.fi

Sakari Halonen
045 788 178 58
sakari.halonen@tayskuitu.fi

Teemu Lenkola
050 306 0500
teemu.lenkola@tayskuitu.fi

Myyjämme ovat tavattavissa Haukiputaan Täyskuidun toimistolla maanantaista torstaihin klo 10-17. Toimistomme sijaitsee Haukiputaan keskustassa osoitteessa Revontie 2, 90830 Haukipudas (ovi C, 1-kerros).

Voit myös tilata Haukiputaan hankkeen oman uutiskirjeen ja kuulla ensimmäisenä hankkeeseen liittyvät ajankohtaiset uutiset.

Haluan lisätietoa valokuidusta!

Haluan tilata uutiskirjeen!