”Kaverille kanssa”

Suosittelukampanja

”Kaverille kanssa”-suosittelukampanja​

Kaverille kanssa, kaksin aina kaunihimpi, parempi yhdessä kuin erikseen ja mitä näitä nyt on. Viesti on kuitenkin sama, yhdessä on monin verroin mukavampaa!

Se pätee aivan erityisesti valokuituliittymiin. Siksi kehitimme “Kaverille kanssa”-kampanjan.

Tuttavasi on jo tehnyt tulevaisuuteen katsovan päätöksen ja lähtenyt mukaan valokuituhankkeeseen. Veikkaan, että sinäkin haluat (tänään ja tulevaisuudessa) surffata nettiyhteydellä joka…

 • ei jumita eikä kaadu kesken tärkeän pelin, kokouksen tai lempileffan
 • ei häiriinny tuulesta tai lumisateesta tai paksuista seinistä
 • ei hidastu naapureiden netinkäytöstä
 • ei enää koskaan vaadi vaihtamista
 • on nettiyhteyksistä ympäristöystävällisin
 • nostaa asuntosi arvoa

Joten mitäs sanot, siirrettäisiinkö teidänkin kotinne tulevaisuuden kaistalle?

Homma menee näin

 1. Tarkista, että asuntosi sijaitsee Haukiputaan hankealueella.
 2. Tilaa valokuituliittymä alla olevan lomakkeen kautta.
 3. Saat valintasi mukaisen liitymän* (Täyskuitu S, M, L & XL) veloituksetta ensimmäiset kaksi (2) kuukautta.
  *Valokuituliittymän kustannukset muodostuvat kytkentätyöstä (liittymismaksu) 1290€ sekä laajakaistasta (liittymämaksu) alkaen 29,90€/kk. Etu koskee laajakaistaliittymämaksuja ja edun arvo on 59,80€-119,80€.
 4. Tilaamalla liittymän kampanja-aikana, saat myös oman suosittelukoodin, jonka myötä voit suositella liittymää kavereillesi ja ansaita alennuksia liittymismaksuusi (50€ alennus/tilauksen tehnyt kaveri).
 5. Kampanja on voimassa karttaan merkityllä alueella ja 30.9.2021 saakka.

  Tilaamaan


Tarjoushinta on voimassa Haukiputaan hankealueella. Alue on merkitty yllä olevaan karttaan. Huom! Kartta aukeaa isommaksi, kun sitä klikkaa.

Miksi tilata NytKu eikä SitKu?

💰 Alueen valokuituverkon rakennuksen yhteydessä oman kodin/kiinteistön kytkentä valokuituverkkoon on merkittävästi edullisempaa, kuin myöhemmin.

💪 Täyskuidulla saa käyttöön vahvimman kaistan ikinä. Kilpailukykyinen hinta tänään ja tulevaisuuden kestävä yhteys kymmeniksi vuosiksi.

🏠 Kiinteistön arvon ja myytävyyden varmistaminen: Valokuidun rooli oman kiinteistön arvon ja myytävyyden näkökulmasta nousee tärkeäksi tekijäksi jo nyt, mutta aivan erityisesti seuraavien muutaman vuoden kuluessa. Kun valokuitu on kytketty taloon, yhteydet ovat kiinteistökaupassa kilpailuetu ja hintaa puolustava tekijä.

💆‍♀️ Täyskuitu tarjoaa mielenrauhaa ja tehoa. Vaikka koko perhe katsoisi videoita yhtäaikaa, yhteyden teho riittää, säätilat eivät häiritse, tai koronasta tai muusta johtuvat verkon käyttöasteet eivät vaikuta sinun arkeesi. Käyttö on mutkatonta ja helppoa, oli sitten kysymys videokonferensseista, pelisessioista, valvontapalveluista tai etälääkärin-tai hoivapalveluiden saatavuudesta.

💙 Valitessasi valokuituliittymän, sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä kotinettiäsi. Se vain on ja se vain toimii.

Tilauslomake