Uusia rakennuspäätöksiä Kouvolassa, Keminmaalla ja Torniossa!

02/06/2022

Olemme vahvistaneet jälleen uusia valokuituverkon rakentamisalueita!

Pakko se on kai uskoa, että te todella haluatte kotiinne valokuituliittymän. Vastahan me julkistimme uusia rakennuspäätöksiä kuukausi sitten, ja taas tässä saa olla julistamassa ilosanomaa. Tällä kertaa ilonaiheitamme ovat Kouvola, Keminmaa ja Tornio, joissa kaikissa on niin paljon kysyntää valokuituliittymälle, että saimme tehdä uusia rakennuspäätöksiä ennätysajassa.

Rakennustyötkin on saatu pienten (ja rehellisesti sanottuna edelleen osittain jatkuvien) alkuvaikeuksien jälkeen käyntiin lähes kaikilla rakentamisalueillamme ympäri Suomea, ja ensimmäiset liittymät saadaan kytkettyä vielä tämän vuoden puolella.

Rakennettavien alueiden kartat:

Alempaa löydät kartat, joihin on merkitty rakennuspäätöksen saaneet alueet kaupungeittain. Merkityillä alueilla asuvat ja liittymän ennen rakentamisen aloittamista tilanneet saavat liittymänsä nyt täysin varmasti.

Äläkä suotta murehdi, jos asut merkityn alueen ulkopuolella. Jokainen tilaus painaa vaakakupissa, kun teemme päätöksiä seuraavista rakennettavista alueista. Tilaa siis tästä, ellet ole vielä sitä tehnyt!

Tilaamaan

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

0 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), kun tilaat ennen verkon rakentamista.

2490 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat rakentamisen jälkeen*. Normaalihinta astuu voimaan, kun kotikatu on rakennettu.

*Emme takaa saatavuutta rakentamisen jälkeen. Hinnoittelu ja rakentaminen määritellään kampanjan jälkeen tapauskohtaisesti.

Kouvolan rakentamisalueet
Kouvolan vahvistetut rakentamisalueet
Keminmaan rakentamisalueet
Keminmaan vahvistetut rakentamisalueet
Tornion rakentamisalueet
Tornion vahvistetut rakentamisalueet

 

P. S. Muista jakaa Täyskuidun ilosanomaa ja suositella meitä naapureille, ystäville ja somessa vaaniville tuntemattomille! Mitä useampi liittymän tilaa, sitä nopeammin pääsemme rakennustöihin ja sinä nauttimaan viiveettömästä internetistä.

Nouda ruutia tykitykseen täältä.