Keskeytämme valokuituhankkeet Karkkilassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä

Kuten otsikossa seisoo, on meillä tällä kertaa ikäviä uutisia.

Olemme keskeyttäneet valokuituhankkeemme Karkkilassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Emme valitettavasti saaneet alueilla riittävästi tilauksia rakentamishankkeiden toteuttamiseen.

Tosiasiat pitää tunnustaa

Ei ole asiakkaiden tai meidän etujemme mukaista jatkaa hanketta, kun alueen valokuituverkon rakentaminen näyttää koko ajan epätodennäköisemmältä. Laitamme mieluummin reilusti pillit pussiin, nielemme pettymyksen kyyneleet ja laahustamme häntä koipien välissä taivaanrantaan.

Epäonnistuimme tällä kertaa, mutta emme anna sen häiritä muuta toimintaamme. Päästämme irti Karkkilasta, Seinäjoesta ja Jyväskylästä ja keskitämme voimamme muille avoimille hankealueille.

Asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä.

Täyskuituliittymän tilanneet Karkkilassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä saavat sähköpostitse vahvistuksen tilauksensa automaattisesta peruuntumisesta.

Haluamme kiittää kaikkia täyskuituliittymän meiltä tilanneita sekä uskosta että tuesta hanketta ja meitä kohtaan! Vaikka epäonnistuminen tekee kipeää, lämmittää tieto siitä, että meillä oli kaikilla alueilla tukijoita.