Rakennuspäätös tehty Torniossa ja Keminmaalla!

27/04/2022

Olemme vahvistaneet valokuituverkon ensimmäiset rakentamisalueet Tornioon ja Keminmaalle!

Meidätkin iloisesti yllättäneen kysynnän ansiosta verkon rakennuspäätös saatiin tehtyä suunniteltua aikaisemmin. Pyrimme vastaamaan kansan huutoon ja saamaan rakennustyöt käyntiin jo kesän aikana ja ensimmäiset liittymät kytkettyä vielä tämän vuoden puolella. Uudet asiakkaamme pääsevätkin nauttimaan salamannopeasta internetyhteydestään jouluun mennessä, jos kaikki sujuu hyvin. Mahtavaa!

Toimitusjohtajamme Tommi Linnakin on tavalliseen tapaansa tyytyväinen asioiden sujumiseen: ”On helppo hymyillä, kun asiat etenevät. Olemme aloittaneet alueiden lupienhakuprosessin ja tarkoitus on päästä rakennustöihin vielä tulevan kesän aikana. Uskon, että rakennuslupaprosessit Tornion ja Keminmaan kuntien kanssa etenevät suunnitellusti. Tavoitteenamme on saada ensimmäiset käyttäjät verkkoon loppusyksyn aikana.”

Tommi haluaa muistuttaa myös, että sekä Torniossa että Keminmaalla on muitakin asuinalueita, jotka ovat jo hyvin lähellä rakennuspäätöstä: ”Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan hankkeeseen ja kutsua naapuritkin mukaan. Rakennamme valokuituverkon vain asiakkaillemme, joten asiaa ei kannata jäädä hautomaan. Tilaamalla nyt varmistat edullisen ja toimintavarman internetin kotiin loppuiäksesi.”

Rakennettavien alueiden kartat:

Kartasta näet rakennuspäätöksen saaneet alueet. Merkityillä alueilla asuvat ja liittymän ennen rakentamisen aloittamista tilanneet saavat liittymänsä nyt täysin varmasti. Enää jännitetään sitä, milloin rakentajat pääsevät aloittamaan työnsä.

Asutko merkityn alueen ulkopuolella? Ei hätää!

Kuten Tommi sanoi, olemme lähellä rakennuspäätöksen syntymistä monella muullakin alueella. Tilaamalla vaikutat!

Tilaamaan

Aloitamme valokuituverkon rakennustyöt heti, kun rakennuslupaprosessi etenee. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta asiakkaillemme kevään ja kesän aikana.

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

0 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), kun tilaat ennen verkon rakentamista.

2490 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat rakentamisen jälkeen*. Normaalihinta astuu voimaan, kun kotikatu on rakennettu.

*Emme takaa saatavuutta rakentamisen jälkeen. Hinnoittelu ja rakentaminen määritellään kampanjan jälkeen tapauskohtaisesti.

Keminmaan rakennettavat alueet
Keminmaan rakennettavat alueet
Tornion rakennettavat alueet
Tornion rakennettavat alueet

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

0 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), kun tilaat ennen verkon rakentamista.

2490 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat rakentamisen jälkeen*. Normaalihinta astuu voimaan, kun kotikatu on rakennettu.

*Täyskuitu ei takaa saatavuutta rakentamisen jälkeen. Jälkiliittyminen verkkoon hinnoitellaan ja tutkitaan tapauskohtaisesti hankkeen päätyttyä.

Vaikuta rakentamispäätöksen syntyyn ja tilaa oma liittymäsi nyt!

Tilaamaan

P. S. Muista jakaa Täyskuidun ilosanomaa ja suositella meitä naapureille, ystäville ja somessa vaaniville tuntemattomille! Mitä useampi liittymän tilaa, sitä nopeammin pääsemme rakennustöihin ja sinä nauttimaan viiveettömästä internetistä.

Nouda ruutia tykitykseen täältä.