Avasimme roppakaupalla uusia myyntialueita ympäri Suomea

21/04/2022

Nyt riittää näpertely!

Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja, joissa valitellaan oman asuinalueen surkeaa verkkoyhteyttä. Meitä on anottu tulemaan korjaamaan tilanne, kun suuret nettioperaattorit eivät ole vuosien piinasta huolimatta ihmisten tarpeille korvaansa lotkauttaneet.

Ja mehän tulemme. On siis aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin.

Puhalsimme pölyt Suomen kartan päältä ja aloimme piirrellä punaisia ympyröitä ilman kunnollista valokuituyhteyttä kärvistelevien kaupunkien ympärille. Avaamme tällä kertaa hankkeita isolla kädellä koko Suomen matkalta.

Jatkamme luonnollisesti myös testattua ja toimivaksi todettua toimintamallia – valokuituvallankumousta, jossa tarjoamme valokuituliittymän ennakkotilaajille täysin ilmaiseksi.

Siis aito valokuituliittymä hintaan 0 €!

Tarkista täältä, onko kotipaikkakuntasi listalla

Kuten sanottua, nyt alkaa värähdellä niin Suomi-neidon varpaissa kuin vartalossakin. Käynnistimme valokuituliittymien ennakkomyynnin seuraavilla paikkakunnilla:

Testaa tilaussivullamme, onko kotiosoitteesi hankealueellamme. Voit tehdä samalla ennakkotilauksen elämäsi mullistavasta valokuituliittymästä, jos saatavuutta löytyy:

Testaa saatavuus ja tilaa

Levittämällä sanaa autat niin itseäsi kuin meitäkin

Huomaathan, että rakennamme verkon vain alueille, joista saamme riittävästi tilauksia. Se tarkoittaa sitä, että sanan pitää levitä.

Normaalistihan suomalainen on valmis maksamaan satasen siitä, että naapuri ei saa viittäkymppiä. Nyt on kuitenkin niin poikkeuksellinen tilanne, että tuo kaunis perinne pitää uhrata yhteisen hyvän nimissä. Emme tee tätä kevyin sydämin, mutta kehotamme sinua puhumaan naapureillesi ja houkuttelemaan heidätkin mukaan valokuituvallankumoukseen.

Jos haluat pitää etäisyyttä, lähetä heille vaikkapa tämä linkki nykyisen, pätkivän verkkoyhteytesi välityksellä. Linkin takaa löytyy runsaasti tietoa valokuidusta ja siitä, miksi se kannattaa ottaa juuri meiltä.

Aloitamme liittymien rakentamisen alueella heti, kun meillä on kasassa riittävästi tilauksia. Jos saamme tilauskoneen kunnolla ylikierroksille, pääsemme rakentamaan ensimmäisiä valokuituverkkoja jo syksyllä 2022.

Ilmainen valokuituliittymä käy kansaan kuin häkä

Olemme kampanjoineet ilmaisilla valokuituliittymillä hiljattain mm. Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa, ja tulokset puhuvat puolestaan. Ihmiset ottavat mielellään kotiin luotettavan internetyhteyden, kun sen saa edullisesti.

Jotkut ovat epäilleet meillä olevan jokin ketunhäntä kainalossa hinnoittelumme takia – ja ihmekös tuo. Onhan ilmainen valokuitu kieltämättä posketon lupaus. 

Haluan kuitenkin korostaa, että emme me tätä hyväntekeväisyyttämme tee. Meille vain on tärkeämpää saada paljon pitkäaikaisia asiakkaita kuin muutamia pikavoittoja. Sen tavoitteen eteen olemme valmiita myös investoimaan. Tarjoamalla kuluttajille kalleimman osuuden (eli rakennustyöt) ilmaiseksi saamme ihmiset itse palvelun, eli salamannopean ja takuuvarmasti toimivan internetin, pariin.

Emmekä muuten pidä ketään väkisin otteessamme, vaan kahden vuoden määräaikaisen laajakaistadiilin jälkeen olet halutessasi vapaa ottamaan nettiyhteyden muualta. Harva haluaa, mutta mahdollisuus on olemassa.

Täyskuituliittymän hinnoittelu

  1. Liittymismaksu 0 €
    Ovh. 2490 €. Hintaan sisältyy valokuituliittymän urakointi tontille ja kuitumuunnin.
  2. Liittymän avausmaksu 0 €
    Ovh. 150 €. Voit ottaa liittymän käyttöön 12 kk sisällä siitä, kun kiinteistö on kytketty valokuituverkkoon. Vuoden siirtymäaika antaa mukavasti joustovaraa, jos sinulla on jo määräaikainen nettiliittymä. Hinta sisältää yhden Wi-Fi Mesh -reitittimen.
  3. Laajakaistasopimus
    Laajakaistan hinta riippuu valitusta nopeudesta. Edullisin liittymämme on S (100/100 Mbit/s), jonka hinta on ensimmäiset 6 kk 29,90 €/kk, ja jatkossa 39,90 €/kk.

Ei muita kustannuksia. Olemme valinneet kilpailijoistamme poikkeavan linjan tarjoamalla nettiliittymän yksinkertaisena hyödykkeenä, jonka tilaussopimusta lukiessasi et tarvitse juristin koulutusta.

Tilaa jo!

Entä sinä? Haluatko liittyä mukaan valokuituvallankumoukseen ja unohtaa pätkivän netin ikiajoiksi?

Olipa typerä kysymys, tietenkin haluat! Tilaa omasi täältä:

Tilaamaan

Vai pohdituttaako vielä?

Tutustu mietiskellessäsi sivuun, jonne olemme koonneet runsaasti tietoa niin valokuidusta kuin meistä yrityksenäkin.