Aloitamme valokuituverkon rakentamisen ympäri Suomea

4/3/2022

Kevät koittaa pian. Se tarkoittaa, että pääsemme vihdoin aloittamaan valokuituverkon rakentamisen hankealueillamme.

Aloitamme rakentamisen samanaikaisesti useissa kaupungeissa ympäri maan. Uusia verkkoja ilmestyy niin Kotkaan, Lappeenrantaan, Joutsenoon, Kiiminkiin kuin Haukiputaallekin vuoden 2022 aikana.

Kuluva vuosi ei ole suinkaan projektin viimeinen: lukuisten tilausten ansiosta rakennustyöt jatkuvat pitkälle vuoteen 2023.

Ensimmäiset tilaajat pääsevät nauttimaan salamannopeasta ja äärimmäisen toimintavarmasta internetyhteydestään jo tänä syksynä.

Etkö ole vielä tilannut omaa liittymääsi?

Ehdit vielä mukaan, kunhan pidät kiirettä. Edullinen ennakkotilaajan etuhintamme on nimittäin voimassa siihen asti, että kaivinkoneet ohittavat kotikatusi. Sen jälkeen hinnoittelu tehdään tapauskohtaisesti.

Muistathan, että rakennamme valokuituverkon vain asiakkaillemme. Oma liittymä kannattaakin tilata heti, sillä myöhemmin se tulee paljon kalliimmaksi.

Voit siis vaikuttaa tilaamalla oman liittymän. Tilausnappia ei tarvitse lähteä etsimään kissojen ja koirien kanssa, sillä se on tässä:

Tilaa nyt

Tutustu kaupunkikohtaisiin hankesivuihimme

Rakennustöiden tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan asiakkaille huhtikuun aikana.

Hankesivuilta löydät alueiden kartat ja näet, minne levitämme valokuituverkot 2022 aikana. Kuidutamme Suomen katu kerrallaan!