Avasimme valokuituliittymien ennakkomyynnin Meri-Lapissa

31/01/2022

Avasimme valokuituliittymien ennakkomyynnin Meri-Lapissa!

Myynti on auki änyytee NYT niin Keminmaan, Tornion, Simon kuin Keminkin alueilla. Jatkamme jo muualla Suomessa testattua ja toimivaksi havaitsemaamme toimintamallia, jossa tarjoamme valokuituliittymän ennakkotilaajille ilmaiseksi.

Kyllä – hintaan 0 €!

Mikäli kaikki sujuu suunnitellusti, pääsemme rakentamaan ensimmäisiä valokuituverkkoja jo kesällä 2022. Huomaathan kuitenkin, että rakennamme verkon vain alueille, joista saamme riittävästi tilauksia. Vedä siis ostohousut jalkaan itsesi lisäksi myös ystäville, naapureille ja sukulaisille!

Täyskuidun toimitusjohtaja Tommi Linna: ”Meillä on korkeat odotukset Meri-Lapin suhteen. Jos ja kun saamme riittävästi tilaajia, pääsemme rakennustöihin vielä tämän vuoden puolella.

Ilmainen valokuituliittymä käy kansaan kuin häkä

Olemme kampanjoineet ilmaisilla valokuituliittymillä hiljattain mm. Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa. Tulokset puhuvat puolestaan ja ovat vakuuttaneet Tommin siitä, että toimintamallilla kannattaa jatkaa: Päätimme lanseerata Etelä-Suomessa suuren suosion saaneen 0 €:n tarjouskampanjamme myös täällä, jotta saamme alueen mahdollisimman laajasti valokuituverkon piiriin. On edullisempaa sekä meille että asiakkaillemme, että vedämme kerralla kuidun mahdollisimman moneen kotiin.”

Kemi ansaitsee eritysmaininnan: käynnistimme myynnin Kemissä jo aikaisemmin, mutta vanhalla (korkeammalla) hinnalla ja sen mukaisella menestyksellä. Vahingosta viisastuneina tarjoamme nyt liittymän ilmaiseksi sekä uusille että olemassa oleville asiakkaille.

Tommi muistuttaa siitä, että tilaisuuteen kannattaa tarttua kaikkialla Meri-Lapissa jo ennen kuin se on myöhäistä: ”Rakennamme valokuituverkon vain asiakkaillemme, joten asiaa ei kannata jäädä hautomaan. Tätä edullisempaa valokuituyhteyttä ei koko Suomesta saa, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä koko naapuruston voimin mukaan hankkeeseen.

Kuinka sitä enää selvemmin sanoin voisi sanoa? Tilaa omasi kampanjasivultamme!

Tilaamaan

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

  • 0 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat ennen 30.4.2022.
  • 2490 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat rakentamisen jälkeen*. Normaalihinta astuu voimaan, kun kotikatu on rakennettu.

*Emme takaa saatavuutta rakentamisen jälkeen. Hinnoittelu ja rakentaminen määritellään  kampanjan jälkeen tapauskohtaisesti.