Rakennamme valokuituverkon ensi vuonna Lappeenrannassa ja Joutsenossa

16/12/2021

Olemme vahvistaneet valokuituverkon ensimmäiset rakentamisalueet Lappeenrantaan ja Joutsenoon! Suuren kysynnän ansiosta verkko rakennetaan jopa laajemmalle alueelle kuin alun perin suunnittelimme. Uudet asiakkaamme pääsevät nauttimaan salamannopeasta internetyhteydestään jo ensi vuoden aikana. Mahtavaa!

Täyskuidun toimitusjohtaja Tommi Linnakaan ei peittele tyytyväisyyttään: ”Meillä oli korkeat odotukset alueen suhteen emmekä joutuneet pettymään. Lappeenrannassa ja Joutsenossa päästään rakennustöihin heti lumien sulaessa, ja iso osa kaupungista kuidutetaan kesän aikana.”

”Päätimme myös jatkaa suuren suosion saanutta 0 €:n tarjouskampanjaamme, jotta saisimme alueiden viimeisetkin kiinteistöt valokuituverkon piiriin. On edullisempaa sekä meille että asiakkaillemme, että vedämme kerralla kuidun mahdollisimman moneen kotiin.”

Rakennamme valokuituverkon vain asiakkaillemme, joten asiaa ei kannata jäädä hautomaan. Tätä edullisempaa valokuituyhteyttä ei nimittäin Suomesta saa, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä koko naapuruston voimin mukaan hankkeeseen”, Linna huomauttaa.

Lappeenrannan ja Joutsenon rakentamisalueet vuosille 2022–2023:

Karttaan tummanvihreällä merkityt alueet rakennetaan vuonna 2022.

Myös vaaleanvihreällä merkityt alueet rakennetaan jo vuonna 2022, jos alueilta saadaan vielä hieman lisää ennakkotilauksia. Muussa tapauksessa vuotta myöhemmin.

Voit vielä vaikuttaa rakennettaviin alueisiin tilaamalla liittymän. Tilausnappia ei tarvitse lähteä etsimään kissojen ja koirien kanssa, sillä löydät sen tämän tekstin lopusta, heti karttojen alapuolelta.

Aloitamme valokuituverkon rakennustyöt keväällä 2022 heti, kun routa irrottaa otteensa maasta. Tiedotamme asiakkaillemme tarkemmasta aikataulusta alkuvuoden aikana.

Lappeenrannan valokuituverkon rakentamisalueet 2022
Lappeenrannan valokuituverkon rakentamisalueet 2022
Joutsenon valokuituverkon rakentamisalueet 2022
Joutsenon valokuituverkon rakentamisalueet 2022

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

0 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat ennen 28.2.2022.

2490 € (+ liittymän avausmaksu 150 €), jos tilaat rakentamisen jälkeen*. Normaalihinta astuu voimaan, kun kotikatu on rakennettu.

*Täyskuitu ei takaa saatavuutta rakentamisen jälkeen. Jälkiliittyminen verkkoon hinnoitellaan ja tutkitaan tapauskohtaisesti hankkeen päätyttyä.

Vaikuta rakentamispäätöksen syntyyn ja tilaa oma liittymäsi nyt!

Tilaamaan