Täyskuidun valokuituhanke laajenee Kouvolassa 

03/12/2021

Laajennamme hyvin alkanutta valokuituhankettamme Kouvolassa. Tammikuun 2022 loppuun asti uusien alueiden ennakkotilaajat saavat liittymänsä *ilmaiseksi*.

Kurkkaa Täyskuidun saatavuushausta, osuuko kiinteistösi kampanja-alueelle.

Laajennamme räjähdysmäisesti liikkeelle ampaissutta valokuituhankettamme Kouvolassa! Olemme jo täydessä vauhdissa Kouvolan Myllykoskella, jossa valokuituliittymien ensimmäiset käyttöönotot tehtiin kuluvan vuoden marraskuussa. Tavoitteenamme on seuraavaksi valloittaa valokuidullamme lähes koko Kouvola. Verkon rakentamispäätös tehdään heti, kun alueelta saadaan riittävästi tilaajia.

Lanseerasimme ensimmäiset ilmaiset valokuituliittymät Lappeenrannassa, Kotkassa ja Kiimingissä lokakuun alussa. Kysyntä on ylittänyt kaikki odotuksemme, ja rakentaminen aloitetaan kaikilla alueilla ensi keväänä. Mikäli Kouvolasta löytyy riittävästi kiinnostusta valokuituliittymille, voimme aloittaa verkon rakentaminen sielläkin jo keväällä 2022.

Vaikuta rakentamispäätöksen syntyyn ja tilaa oma liittymäsi nyt!

Tilaamaan