Täyskuitu aloittaa valokuituverkon rakentamisen Kiimingissä ensi keväänä.

29/11/2021

Täyskuitu alkaa ensi keväänä rakentaa valokuituverkkoa Kiiminkiin. Kartan rakennettavista alueista löydät artikkelin lopusta.

Olemme kartoittaneet kiinnostusta valokuituliittymiin Kiimingin eri alueilla vajaan kuukauden ajan, ja ensi vuoden rakentamispäätökset on nyt tehty. Valokuituverkon rakentaminen aloitetaan keväällä.

”Tarkoituksemme on rakentaa ensi vuonna mahdollisimman kattavasti. Teemme rakentamispäätöksiä myös uusista alueista sitä mukaa, kun tilauksia tulee. Nyt siis kannattaa aktivoitua ja puhua ystävät ja naapurit mukaan, jotta varmistat oman alueesi rakentamisen”, vinkkaa Täyskuidun toimitusjohtaja Tommi Linna.

Voit vielä vaikuttaa ensi vuonna rakennettaviin alueisiin tilaamalla oman valokuituliittymäsi. Muista, että saat liittymän maksutta vuoden 2021 loppuun asti!

1.1.2022 alkaen liittymishinta on 100 €. Hinta on voimassa niin kauan kuin hanke on alueella käynnissä ja kiinteistön kotikatu rakentamatta.

Liittymän hinnoittelu hankkeen loppuajalle:

 • 0 € (+ avausmaksu 150 €), jos tilaat viimeistään 31.12.2021
  Nopean ennakkotilaajan etuhinta on voimassa 31.12.2021 asti koko hankealueella.
 • 100 € (+ avausmaksu 150 €), jos tilaat ennen rakentamista
  Etuhinta on voimassa 1.1.2022 eteenpäin niin kauan, kun hanke on käynnissä alueella ja oma kotikatu rakentamatta.
 • 2490 € (+ avausmaksu 150 €), jos tilaat vasta rakentamisen jälkeen
  Normaalihinta astuu voimaan siinä vaiheessa, kun kotikatu on rakennettu.

Suunnitellut rakentamisalueet vuosille 2022–2023

Kartalla näet tilauksien mukaan tehdyt alueet, joiden rakentamisen valmistelu on aloitettu. Aluerajat saattavat vielä laajentua, jos tilauksia tulee riittävästi.

Jos kiinteistösi sijaitsee vihreällä alueella, onneksi olkoon! Liittymäsi rakennetaan ensi vuonna. Rakentamisen aikataulut tarkentuvat lähikuukausien aikana.

Kartta Kiimingin rakentamisalueista
(klikkaamalla karttaa näet sen suurempana)

 • Vihreät alueet: rakennetaan vuonna 2022
 • Keltainen alue: ennakkotilauksia ei ole vielä riittävästi, mutta jatkamme aktiivista myynti- ja markkinointityötä. Pyrimme tälläkin alueella pääsemään rakennustöihin vielä vuoden 2022 aikana, joten laita sana kiertämään!

Tilaa oma liittymäsi