Täyskuidun omistajana sinun ei tarvitse huolehtia antenniuudistuksesta

27/11/2020

Tympiikö jatkuva katolle kiipeily? Täyskuidun avulla katsot televisiota ilman antennikaapelointia. Netti-tv eli IPTV on luotettava ja tasalaatuinen säästä ja paikkakunnasta riippumatta. IPTV:n käyttäjänä voit olla varma, ettei televisiosi pimene, kun antenniverkon lähetystekniikka tulevaisuudessa uudistuu.

Valokuitu tarjoaa IPTV:lle tasaisen ja luotettavan yhteyden, joka ei pätki, ja turha säätäminen jää pois. Eri toimijoiden tarjoama IPTV-palvelu toimii siten, että tarvittava digiboksi vastaanottaa tv-lähetyksen laajakaistayhteyden välityksellä, ja välittää kuvan televisioruudulle HDMI-piuhalla. Tähän tekniikkaan ei ole tulossa muutoksia.

Älä anna sään pilata katselunautintoasi

Tiesitkö, että vesi- ja lumisateet, sumu ja kesällä jopa puiden lehdet vaimentavat radio- ja tv-signaalia? Talvella antenniin voi kertyä lunta, joka vaikuttaa merkittävästi sen toimivuuteen.

Vaikeimpia torjuttavia ovat radiokelit eli ylipitkät signaalit, joille ei voi tehdä mitään. Radiokelit voivat esiintyessään katkaista lähetysten näkymisen ja kuulumisen kokonaan päiväkausiksi. Ylipitkiä signaaleja esiintyy yleensä korkeapaineen vallitessa, ja häiriöt häviävät säätilan muuttuessa.

Täyskuitu on immuuni sään ja katvealueen haitoille: valokuidun kautta katselukokemus on aina tasalaatuinen ja häiriötön.

Antennijärjestelmän tai television uusiminen on tarpeetonta

IPTV-digiboksin ja -palvelun avulla saat nykyaikaiset ominaisuudet vanhempaankin televisioon ja perinteisen televisiokatselukokemuksen ilman antennisignaalia. Eri palvelutarjoajien kanavavalikoima on aina sama kaikkialla Suomessa. Kanavatarjonnassa ei ole alueellisia eroja. Voit nauttia samanlaisesta netti-tv:stä Hangosta Utsjoelle.
Täyskuidun kumppanin Maxivisionin kautta voit hankkia kaikki haluamasi lisäpalvelut itsellesi vaikka vain kuukaudeksi kerrallaan ilman sitovia määräaikoja. Tutustu Maxivisionin Koko Kodin TV -viihdepalveluun.
Varmista itsellesi monipuolinen ja laadukas katselukokemus ja tilaa Täyskuitu!