Kemin Täyskuitu etsii kuitumyyjiä kenttämyyntiin

20/10/2020

Rekrytoimme 4 kokoaikaista työntekijää myyntitiimiimme Kemin alueella tapahtuvaan kenttämyyntiin. Etsimme tuloshakuisia ja motivoituneita työntekijöitä Kemin Täyskuidun valokuituprojektiin.

Projektissa pääset kehittämään monipuolisesti myynti- ja asiakaspalvelutaitoja face-to-face-myynnissä. Olethan siis ulospäinsuuntautunut, etkä pelkää asiakaskontakteja!

Myyntityössä pärjäät, kun uskallat olla oma itsesi, omaat hyvän asenteen työntekemiseen ja olet valmis opettelemaan uutta. Tule rohkeasti kokeilemaan myyntityötä, me annamme sinulle kaiken tuen ja ohjauksen, jotta onnistut.

Toivomme että sinulla on:

  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • oma-aloitteisuutta
  • olet tuloshakuinen ja sanavalmis
  • omaat vastuulliset työskentelytavat
  • ajokortti

Täyskuidun valokuituprojektin myyjänä sinulla on tärkeä rooli alueen asukkaiden valokuitutietoisuuden kasvattamisessa ja valokuituprojektin onnistumisessa – jokainen myymäsi valokuituliittymä vie projektia eteenpäin kohti valokuituverkon rakentamispäätöstä. Toteutuessaan valokuituverkko mahdollistaa kemiläisille huippunopean ja luotettavan nettiyhteyden jopa yli 50 vuodeksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta, jonka lisäksi työnantaja järjestää ajoneuvon työpäivien ajaksi.

Kuitumyyjien työnantajana toimii pohjoissuomalainen telemarkkinointi- ja telepalvelualan toimija JMGroove Oy, www.jmgroove.fi.

Hakemukset Lauralle:
Laura Mänty
JMGroove Oy
laura.manty@jmgroove.fi
044 9721 277