Ostamalla Täyskuidun voit tukea kemiläisten lasten ja nuorten urheiluharrastusta

14/10/2020

Kemin Täyskuitu ja paikalliset jalkapalloseurat Kemin Palloseura, MeriLappi United ja FC Kemi ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tähtää seurojen toiminnan tukemiseen sekä Täyskuidun tunnettuuden kasvattamiseen alueella. Kemiläiset voivat tilata kotiinsa Täyskuidun valokuituliittymän seurojen omien tilauslomakkeiden kautta, jolloin jokainen tehty liittymätilaus tukee valitun seuran toimintaa.

”Hienoa, että kemiläiset jalkapalloseurat saavat olla mukana uudenlaisessa yhteistyössä. Lähdimme siitä, että yhteistyöhön osallistuvat junioriseurat, joille tämänkaltaiset sopimukset ovat hyvä lisä omien seurojen varainhankintaan. Tilaajallekin on merkittävää tietoisuus siitä, että tilaamalla liittymän seurojen linkkien kautta he voivat tukea samalla valitsemansa seuran junioritoimintaa”, kertoo sopimuksen puuhamiehenä toiminut Arto Hakala.

Yhteistyö näkyy tulevan syksyn ja kevään aikana myös Kemin katukuvassa, kun jalkapalloseurat jalkautuvat eri puolille Kemiä ja jakavat Täyskuidun infokirjeitä kotitalouksien postilaatikkoihin. Täyskuitu on esillä myös seurojen sponsorimainonnassa.

”Paikallisuus on tärkeä osa Kemin Täyskuidun toimintaa ja siksi haluamme toiminnallamme tukea kemiläisiä seuroja ja sitä kautta paikallisen urheilu- ja harrastustoiminnan jatkuvuutta. Seurojen avulla voimme myös tavoittaa meille tärkeitä kohderyhmiä ja kertoa samalla Täyskuidun palveluista”, kertoo Täyskuidun myynnistä ja markkinoinnista vastaava Riku Kalttonen.

Pääset omiin Täyskuitu-tilauslomakkeisiin tästä:
Kemin Palloseura (KePS)
MeriLappi United
FC Kemi