Valokuituverkon rakentaminen käynnistynyt Myllykoskella: katso vuoden 2020-2021 rakentamisalue

17/09/2020

Olemme aloittaneet Täyskuidun valokuituverkon rakentamisen Myllykosken alueella. Verkko rakennetaan alueen sähköverkon saneerauksen yhteydessä yhteistyössä KSS Verkon kanssa. Vuonna 2020-2021 rakennettava alue on merkitty alla olevaan karttaan. Työt alkavat Hasunkulmankaaren seudulta ja etenevät sieltä kohti Kurkimäen ja Saviniemen aluetta.

Mikäli asut alueella, jossa rakentaminen on aloitettu, niin nyt kannattaa toimia, jotta et jää ilman seudun nopeinta ja varminta nettiyhteyttä!

Myllykosken valokuituverkon rakentamisalue vuosina 2020-2021

Rakentamisalue 2020-2021

Rakentamisalueen rajat ovat suuntaa antavia. Pääset katsomaan kuvaa tarkemmin klikkaamalla sitä.

Valmius valokuituliittymän käyttöön rakennetaan tämän ja ensi vuoden aikana sähköverkon maakaapeloinnin yhteydessä. Varsinainen kuidun puhaltaminen eli kuidun tuominen putkituksen kautta kiinteistön sisälle tapahtuu ensi vuoden aikana, ja ensimmäiset liittymät ovat käytössä näillä näkymin ensi kesänä.

Koska valokuitua varten tehtävä putkitus tehdään yhtä aikaa sähköverkon kaapeloinnin kanssa, sähköverkonrakennusurakoitsija sopii asiakkaan kanssa kiinteistön liittymisjohtojen reitin kiinteistön tontilla. Kiinteistön sisään tehtävistä kuitupäätelaitteen sisäasennuksista ollaan erikseen yhteydessä asiakkaaseen sen jälkeen, kun maatyöt on tehty, aikaisintaan kuitenkin vasta ensi keväänä.

Muilla Myllykosken alueilla ei vielä päästä rakentamaan, mutta liittymää ei tämän takia kannata jättää tilaamatta. Tehtyjen tilauksien määrä eri alueilla vaikuttaa nimittäin siihen, saadaanko rakentamispäätös tehtyä ja päästäänkö myös näillä alueilla rakentamaan valokuitua sähköverkon saneerauksen yhteydessä ensi vuonna ja sitä seuraavana vuonna.

Rakentamisen aikataulut näille alueille tarkentuvat sähköverkon saneerauksen rakentamisaikataulujen mukaisesti.
Niinpä kannattaa toimia nyt, mikäli et ole vielä liittymää tilannut! Jos kaipaat lisätietoja valokuidun ominaisuuksista tai kuituverkon rakentamisesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Kouvolan Täyskuidun asiakaspalvelu
Puh: 09 6829 6035
Arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16
Puhelun hinta normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu

Pääset tilaamaan valokuituliittymän alla olevan linkin kautta.
Tilaa Täyskuitu