Haukiputaan valokuituhankkeen syystiedote

03/09/2020

Nyt kannattaa houkutella myös naapurit ja lähistöllä asuvat kaverit ja sukulaiset mukaan valokuituhankkeeseen. Kun löydämme riittävän määrän seudun nopeimmasta ja varmimmasta netistä kiinnostuneita, voimme sinetöidä rakentamispäätöksen, kääriä hihat ja hoitaa myös teidän alueelle Täyskuidun valokuituverkon.

Valokuituverkon rakentaminen edellyttää perusteellisia valmisteluja: meidän tulee suunnitella hyvissä ajoin, kuinka paljon kuitua rakentamisalueelle varataan, mistä kaivuureitit kulkevat ja miten kaivurit alueella etenevät. Rakentamishanke rullaa parhaiten, kun tiedämme tulevat liittymät jo suunnitteluvaiheessa. Myöhemmin tehtävät liittymätilaukset ovat kyllä yleensä mahdollisia, mutta ne saattavat paitsi hidastaa projektia alueella, tulevat liittymän tilaajalle tyyriimmäksi kuin ennakkotilaus.

Liittymishalukkuus määrittää sekä aikataulun että lopullisen rakentamisalueen. Ihan vielä tarvittavaa määrää tilauksia ei Haukiputaan ja Kellon rakentamisalueilla ole, mutta rakentamispäätöksen tekeminen vielä tänä syksynä on mahdollista, mikäli saamme riittävän määrän uusia tilauksia. Keväällä saataisiin kaivurit liikkeelle, ja ensimmäiset liittymät olisivat käytössä jo ensi kesänä.

Niinpä kannattaa toimia nyt! Mikäli kaipaat lisätietoja valokuidun ominaisuuksista tai kuituverkon rakentamisesta, voit ottaa yhteyttä Haukiputaan Täyskuitu-myyjiimme:

Tuomo Kurikka
050 414 3571
tuomo.kurikka@tayskuitu.fi

Teemu Lenkola
050 306 0500
teemu.lenkola@tayskuitu.fi

Jos kaikki on selvää, niin tilaa Täyskuitu alla olevasta linkistä.
Tilaa Täyskuitu