Haluatko sinä Suomen nopeimman tietoliikenneyhteyden? Valitse Täyskuitu!

02/07/2020

Täyskuitu tarjoaa suomalaisille Suomen markkinoiden nopeimman tietoliikenneyhteyden. Täyskuidulla toteutettu valokuituteknologia mahdollistaa nyt Suomen ennätysnopeuden, 2 gigaa kotiin asti toimitettuna.

Täyskuitu-verkoissa toteutetaan ensimmäisenä Suomessa uutta XGS-PON-teknologiaa, joka mahdollistaa koteihin markkinoiden nopeammat valokuituliittymät. Täyskuidun valokuituliittymissä on varaa valita Suomen ylivoimaisesti nopeimmista liittymistä: hitainkin liittymämme on supernopea 500 megaa, ultranopeat liittymämme ovat gigainen ja kaksigigainen.

Suomen nopeimmat yhteydet ovat kotimaisen yhteistyön tulosta: maailmalla jo käytössä oleva uuden sukupolven teknologia rantautuu nyt Täyskuidun verkoissa myös Suomeen. Ultranopeiden yhteyksien vauhdin ja verkkoturvallisuuden takaavat mm. Nokian toimittamat verkkokomponentit.

Täyskuitu määrittelee Suomen valokuitumarkkinoiden nopeuden, turvallisuuden ja kotimaisuuden uusiin lukemiin: näin nopeaa, näin kotimaista ja näin turvallista tietoliikenneyhteyttä et muilta toimijoilta saa. Me toimitamme sen, minkä lupaamme: tämän yhteyden kanssa sinun ei tarvitse tuskailla nopeuden ailahtelevuuden kanssa – Täyskuitu on toimintavarma ja tasalaatuinen.

Älä siis enää odota, vaan toimi ja hanki itsellesi Suomen paras valokuituliittymä. Jos et asu jo rakennettavilla Täyskuitu-alueilla, anna vinkkisi Täyskuidun tarpeesta. Seuraavia Täyskuitu-alueita kartoitetaan parhaillaan!